Käyttöehdot

Käyttöehdot

Näitä ehtoja sovelletaan MunBlogi.comin palveluissa. Rekisteröitymällä ja käyttämällä tätä palvelua hyväksyt tällä sivulla kerrotut käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

1. Blogin luonut henkilö vastaa luomansa blogin sisällöstä.

2. Blogin rekisteröitynyt henkilö (blogin ylläpitäjä) on myös vastuussa siitä, että blogin mahdolliset muut käyttäjät noudattavat näitä samoja ehtoja.

3. Kaikki käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa kolmansille osapuolille. Käyttäjätunnuksen luonut henkilö vastaa tunnuksella tehdyistä toimista.

4. Palveluun syötetty materiaali ei saa olla suomen lakien vastaista. Palveluun syötetty materiaali ei saa olla pornografista, rasistista, väkivaltaista tai muuten Suomen lain vastaista tai hyvien tapojen vastaista. Tämä ehto koskee palveluun suoraan syötetyn materiaalin lisäksi palvelun kautta saatavaksi tehtyä materiaalia (esim. linkit).

5. Palvelun viestiominaisuuksia (viestit, yksityisviestit ja sähköpostit) ei saa väärinkäyttää. Väärinkäyttöä on esimerkiksi mainostustarkoituksessa käyttäjille lähetetyt viestit ja sähköpostit.

6. Käyttämättömät ja hylätyt blogit voidaan poistaa palvelusta ilman erillistä huomautusta

7. Käyttäjät eivät saa sijoittaa blogiinsa mainoksia (esim. Tradedoubler tai AdSense). Blogien mainoksien hallinnointi on vain ja ainoastaan MunBlogi.comin ylläpidon tehtävä.

8. Mikäli sääntörikkeitä havaitaan, on palvelun ylläpidolla harkintansa mukaan oikeus vähentää tunnuksen käyttöoikeuksia, estää sen käyttö haluamakseen ajaksi tai poistaa tunnus ja/tai sillä tuotetut materiaalit ja/tai blogit.

9. Palvelun ylläpidolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja tarvittaessa. Käyttäjä vastaa näiden käyttöehtojen tarkistamisesta ajoittain.

10. Palvelun käyttöä seurataan käyttäjää anonyymisti seuraavilla sovelluksilla (esimerkiksi Google Analytics). Tietoja käytetään palvelun kehittämiseen, mainonnan kohdentamiseen ja kävijämäärien tilastointiin. Käyttäjästä tallennetaan normaalien sivun käytössä saatavien tietojen lisäksi mm. ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet, mikäli nämä tiedot ovat saatavissa suoraan tai kolmannen osapuolen kautta. Tietojen keräämiseen hyödynnetään myös selaimen evästeitä. Mikäli et halua tietoja tallennettavan, saat lisätietoja täältä:Google Analytics Opt-out

– Päivitetty viimeksi 20.7.2014 –